Reserveer uw kennismakingszending

Oranje-Nassau door de eeuwen heen reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de officiële Herdenkingsuitgifte ‘Beatrix der Nederlanden’ in Sterling zilver. Met mijn kortingscode ontvang ik de uitgifte voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 39,95 (later € 79,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Beatrix der Nederlanden
Collectie: Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal: .925 (Sterling) zilver
Inclusief: Echtheidscertificaat en opbergsysteem
Aanbieding: € 39,95 (later € 79,95)