Accessoires Oranje-Nassau door de eeuwen heen

Gratis hoogwaardige accessoires

De collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ is de officiële collectie met schitterende zilveren herdenkingsuitgiften geslagen in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Bij deze collectie ontvangt u diverse hoogwaardige accessoires. U ontvangt namelijk geheel gratis een luxe houten verzamelcassette ter waarde van € 49,95. In deze luxe verzamelcassette kunt u uw herdenkingsuitgiften in Sterling zilver optimaal bewaren.

Van Eigendomscertificaat tot speciale opbergmap

Bij uw collectie ontvangt u tevens een op naam gesteld Eigendomscertificaat waaruit blijkt dat u de officiële eigenaar van de collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ bent. Elke herdenkingsuitgifte van de collectie is bovendien voorzien van een Certificaat van Echtheid met extra informatie over de betreffende uitgifte. Tot slot ontvangt u een speciaal ontwikkelde opbergmap waarin u elk Certificaat van Echtheid op handige wijze kunt opbergen. Zo ontwikkelt u met de collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ een compleet naslagwerk van het Huis van Oranje-Nassau.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.