Reserveer uw kennismakingszending

Oranje-Nassau door de eeuwen heen reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de officiële Herdenkingsuitgifte ‘Koningin Beatrix’ in Sterling zilver voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 29,95 (later € 69,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw zilveren herdenkingsuitgifte behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige zilveren herdenkingsuitgiften aangeboden. U ontvang uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Koningin Beatrix
Collectie: Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal: .925 (Sterling) zilver
Inclusief: Echtheidscertificaat en opbergsysteem
Aanbieding: € 29,95 (later € 69,95)